Welkom,


Ik ben Stijn Wambeke, geboren en getogen in het mooie Avelgem. Ik tel 40 lentes en ben gelukkig gehuwd met Mieke Sengier... #partnersincrime!

Mijn grootste rijkdom en trots is mijn 4 koppig gezin, mijn allerbeste vriend Achille (alias Billie) en mijn "dikste" vriendin Axelle... #samensterk!


Zoals iedereen heb ik ook hobby's en passies, mijn grootste passie is motorrijden. Die vrijheid en de ontspanning die je kan vinden op een motor is soms niet te beschrijven. Naast motorrijden ga ik graag fietsen (MTB) en trek ik als eens graag de loopschoenen aan, sporten houdt me jong en energiek!


Sinds mijn tienerjaren ben ik zwaar "geïnfecteerd" geraakt met de "motormicrobe" die sindsdien nooit meer uit mij is gegaan. Mijn ervaring heb ik opgedaan door te rijden, te proberen, te falen, te zien, te analyseren, te studeren, ... Ik ben ervan overtuigd dat ik iets kan overbrengen naar opstappers, her-opstappers of mensen die wensen te werken op iets, de vele recensies liegen er niet om.

In 2017 heb ik Motorcoach opgestart omdat ik mijn passie wil delen met andere motorrijders (-sters). Veilig en beheerst het avontuur tegemoet rijden, een zalig gevoel. Daar ik van nature een rustige persoon ben, met een positieve ingesteldheid en geduld, slaag ik erin mensen te coachen en zelfvertrouwen te geven. Motorrijden is iets dat moet ontwikkeld en onderhouden worden, dit voor onze eigen veiligheid en die van andere weggebruikers. 


Naast het rijden kan ik ook echt motoren bewonderen die heel mooi zijn opgepoetst. Op mijn eerste brommers heb ik werkelijk ganse tubes polish uitgewreven, productjes geprobeerd, opzoekingswerk gedaan, ... Nu, 25 jaar later weet ik hoe je een motor goed kan poetsen en beschermen. Nu poets ik de motor van mijn klanten alsof het die van mij is ;-) 

Met heel veel passie en toewijding! 


Zo, genoeg over mijzelf, nu is het aan jullie... Neem gerust contact op met mij, dan kunnen we eens zien wat ik voor jullie kan doen.


Vriendelijke veilige en blinkende motorgroeten

Stijn Wambeke

MOTORCOACH